За нас

Подгответе се да го доживеете новиот свет на Фитнесот!

 

На површина од 450м2 во центарот на градот, ексклузивно опремен фитнес дел со целосно нова и професионална опрема за сила и кардио, со модерна сала за групно вежбање, дел за одмор и релаксација, модерни гардероби со тушеви и санитарии, Витамин бар и рецепција, со централна климатизација и вентилација, ЦЕНТРАЛ Фитнес клуб Виница наскоро широко ќе ги отвори вратите за сите оние кои сакаат да бидат во форма.

Биди во форма.