Categorized as: Новости

Големо отворање на CENTRAL GYM & FITNESS

opening

Почитувани, со огромно задоволство Ви најавуваме дека утре 9ти април со почеток во 14:30 часот ќе го пуштиме во употреба CENTRAL GYM & FITNESS во центарот на Виница.
По тој повод организираме коктел и кратка дружба на која сите сте поканети и добредојдени.
Повелете и запознајте се со ексклузивниот амбиент и со сите содржини кои ги нуди овој современ фитнес центар.
Централ фитнес воведува нови стандарди во областа на фитнесот и релаксацијата и е пред се наменет за луѓе со животен стил кои сакаат да бидат во форма и во позитивна атмосфера да ја обноват својата енергија, здравје, кардиоваскуларен систем, мускулен тонус и целокупната психофизичка кондиција.
Подгответе се да го доживеете новиот свет на Фитнесот.
Central Gym & Fitness
Биди во форма.