Програми

BOOTY & ABS

Booty-Abs-770x400

Групна фитнес програма BOOTY & ABS – (Програма за задник и стомак)

Повеќе

FitKids

FitKids-770x400

Групна фитнес програма FIT KIDS (Crossfit за деца)

Повеќе

KickBox

KickBox-770x400

KickBox е спорт на боречки вештини кој се базира на удари и го зајакнува телото. Најчесто се практикува за самоодбрана или фитнес одржување.

Повеќе

MAXFIT

MaxFit-770x400

Групна фитнес програма MAX FIT ( Crossfit, Step Aerobic, Tabata, TRX)

Повеќе

UNI FIT

UniFit-770x400

Групна фитнес програма UNI FIT (Bootcamp, Aerobic, Crossfit, Step Aerobic, Tabata, TRX)
фитнес тренер Благој Ристовски, 4 часа програма ENERGY +1 час Bootcamp неделно
во мешани групи

Повеќе

ENERGY

Energy-770x400

Групна фитнес програма ENERGY (Aerobic, Crossfit, Step Aerobic, Tabata)

Повеќе

ACTIVE

active-770x400

Групна фитнес програма ACTIVE (Aerobic, Crossfit, Tabata)
фитнес тренер Благој Ристовски 3 пати неделно по 1 час за жени

Повеќе