Распоред

Ponedelnik

 • ACTIVEГрупна фитнес програма ACTIVE (Aerobic, Crossfit, Tabata) фитнес тренер Благој Ристовски 3 пати неделно по 1 час за жени Термини за ACTIVE :
  • понеделник, среда и петок од 10 до 11ч и од 17 до 18ч

  Опис на програмата ACTIVE :

  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

  Цена:

  • 600 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  10:00 to 11:00
 • ACTIVEГрупна фитнес програма ACTIVE (Aerobic, Crossfit, Tabata) фитнес тренер Благој Ристовски 3 пати неделно по 1 час за жени Термини за ACTIVE :
  • понеделник, среда и петок од 10 до 11ч и од 17 до 18ч

  Опис на програмата ACTIVE :

  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

  Цена:

  • 600 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  17:00 to 18:00
 • ENERGYГрупна фитнес програма ENERGY (Aerobic, Crossfit, Step Aerobic, Tabata)

  Термини за ENERGY:

  • 4 пати неделно по 1 час за жени
  • понеделник, вторник, четврток, петок од 18 до 19ч и од 19-20ч

  Опис на програмата ENERGY:

  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Step Aerobic - Степ аеробикот е интензивна кардио програма која ја сочинуваат вежби кои се прават на степ платформа. Степ аеробикот се практикува во групи со динамична музика, каде инструкторите подготвуваат специјална кореографија.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

  Цена:

  • 700 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  18:00 to 19:00
 • ENERGYГрупна фитнес програма ENERGY (Aerobic, Crossfit, Step Aerobic, Tabata)

  Термини за ENERGY:

  • 4 пати неделно по 1 час за жени
  • понеделник, вторник, четврток, петок од 18 до 19ч и од 19-20ч

  Опис на програмата ENERGY:

  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Step Aerobic - Степ аеробикот е интензивна кардио програма која ја сочинуваат вежби кои се прават на степ платформа. Степ аеробикот се практикува во групи со динамична музика, каде инструкторите подготвуваат специјална кореографија.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

  Цена:

  • 700 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  19:00 to 20:00
 • MAXFITГрупна фитнес програма MAX FIT ( Crossfit, Step Aerobic, Tabata, TRX)

  Термини за MAX FIT:

  • 4 пати неделно по 1 час за мажи
  • понеделник, среда и петок од 20 до 21ч, вторник од 17 до 18ч

  Опис на програмата MAX FIT:

  • Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Step Aerobic - Степ аеробикот е интензивна кардио програма која ја сочинуваат вежби кои се прават на степ платформа. Степ аеробикот се практикува во групи, со динамична музика, каде инструкторите подготвуваат специјална кореографија.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.
  • TRX - (Total Resistance Excersize) Револуционерен метод за одржување на формата. Ја зајакнува мускулатурата, помага за слабеење и го затегнува телото. Обезбедува мускулен баланс, стабилност на зглобовите, мобилност и основна сила за постигнување на подобра форма во секој спорт.

  Цена:

  • 700 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  20:00 to 21:00

Vtornik

 • MAXFITГрупна фитнес програма MAX FIT ( Crossfit, Step Aerobic, Tabata, TRX)

  Термини за MAX FIT:

  • 4 пати неделно по 1 час за мажи
  • понеделник, среда и петок од 20 до 21ч, вторник од 17 до 18ч

  Опис на програмата MAX FIT:

  • Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Step Aerobic - Степ аеробикот е интензивна кардио програма која ја сочинуваат вежби кои се прават на степ платформа. Степ аеробикот се практикува во групи, со динамична музика, каде инструкторите подготвуваат специјална кореографија.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.
  • TRX - (Total Resistance Excersize) Револуционерен метод за одржување на формата. Ја зајакнува мускулатурата, помага за слабеење и го затегнува телото. Обезбедува мускулен баланс, стабилност на зглобовите, мобилност и основна сила за постигнување на подобра форма во секој спорт.

  Цена:

  • 700 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  17:00 to 18:00
 • ENERGYГрупна фитнес програма ENERGY (Aerobic, Crossfit, Step Aerobic, Tabata)

  Термини за ENERGY:

  • 4 пати неделно по 1 час за жени
  • понеделник, вторник, четврток, петок од 18 до 19ч и од 19-20ч

  Опис на програмата ENERGY:

  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Step Aerobic - Степ аеробикот е интензивна кардио програма која ја сочинуваат вежби кои се прават на степ платформа. Степ аеробикот се практикува во групи со динамична музика, каде инструкторите подготвуваат специјална кореографија.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

  Цена:

  • 700 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  18:00 to 19:00
 • ENERGYГрупна фитнес програма ENERGY (Aerobic, Crossfit, Step Aerobic, Tabata)

  Термини за ENERGY:

  • 4 пати неделно по 1 час за жени
  • понеделник, вторник, четврток, петок од 18 до 19ч и од 19-20ч

  Опис на програмата ENERGY:

  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Step Aerobic - Степ аеробикот е интензивна кардио програма која ја сочинуваат вежби кои се прават на степ платформа. Степ аеробикот се практикува во групи со динамична музика, каде инструкторите подготвуваат специјална кореографија.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

  Цена:

  • 700 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  19:00 to 20:00
 • BALANCE-PilatesГрупна фитнес програма BALANCE (Pilates)

  Термини за BALANCE:

  • 2 пати неделно по 1 час за жени
  • вторник и четврток од 20ч

  Опис на програмата BALANCE:

  • Вежби кои се фокусираат на врската помеѓу умот и телото кои ќе ви помогнат во намалување на стресот, зајакнување на своето тело без интензивни стрес вежби како трчање или кревање тегови. Вежбите во континуитет ќе дадат резултат УБАВО ОБЛИКУВАНО ТЕЛО.

  Цена:

  • 500 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  20:00 to 21:00
 • KickBoxKickBox е спорт на боречки вештини кој се базира на удари и го зајакнува телото. Најчесто се практикува за самоодбрана или фитнес одржување. Термини за KickBox:
  • 2 пати неделно
  • вторник и четврток од 21 до 22ч

  Опис на програмата KickBox:

  • Намалување на телесните масти
  • Зголемување на флексибилноста
  • Зајакнување на срцето
  • Подобра самоодбрана
  • Цврст став
  • Стабилен ум

  Цена:

  • 800 денари месечно
   
  with Дарко ГоцевскиШампион во кик-бокс, кик лајт категорија

  21:00 to 22:00

Sreda

 • ACTIVEГрупна фитнес програма ACTIVE (Aerobic, Crossfit, Tabata) фитнес тренер Благој Ристовски 3 пати неделно по 1 час за жени Термини за ACTIVE :
  • понеделник, среда и петок од 10 до 11ч и од 17 до 18ч

  Опис на програмата ACTIVE :

  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

  Цена:

  • 600 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  10:00 to 11:00
 • ACTIVEГрупна фитнес програма ACTIVE (Aerobic, Crossfit, Tabata) фитнес тренер Благој Ристовски 3 пати неделно по 1 час за жени Термини за ACTIVE :
  • понеделник, среда и петок од 10 до 11ч и од 17 до 18ч

  Опис на програмата ACTIVE :

  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

  Цена:

  • 600 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  17:00 to 18:00
 • FitKidsГрупна фитнес програма FIT KIDS (Crossfit за деца)

  Термини за FIT KIDS:

  • еднаш неделно по 1 час за деца
  • среда од 18 до 19ч

  Опис на програмата FIT KIDS:

  • Crossfit за деца - Посебна програма наменета за деца од 5-12 години. Оваа програма придонесува за развој на психомоторните способности (координација, рамнотежа, сила, брзина, снаодливост, еластичност, прецизност) кои имаат позитивно влијание во извршувањето на секојдневните активности на детето и врз организмот во целина.

  Цена:

  • 400 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  18:00 to 19:00
 • UNI FITГрупна фитнес програма UNI FIT (Bootcamp, Aerobic, Crossfit, Step Aerobic, Tabata, TRX) фитнес тренер Благој Ристовски, 4 часа програма ENERGY +1 час Bootcamp неделно во мешани групи

  Термини за UNI FIT:

  • 2 пати неделно
  • среда од 19 до 20ч

  Опис на програмата UNI FIT:

  • Bootcamp - Групна фитнес програма за мажи и жени погодни за сите фитнес нивоа. Вежбите од оваа програма се исклучително динамични, помагаат во тонизирање на телото, ја подобруваат координацијата, брзината и издржливоста.
  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Step Aerobic - Степ аеробикот е интензивна кардио програма која ја сочинуваат вежби кои се прават на степ платформа. Степ аеробикот се практикува во групи, со динамична музика, каде инструкторите подготвуваат специјална кореографија.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.
  • TRX - (Total Resistance Excersize) Револуционерен метод за одржување на формата. Ја зајакнува мускулатурата, помага за слабеење и го затегнува телото. Обезбедува мускулен баланс, стабилност на зглобовите, мобилност и основна сила за постигнување на подобра форма во секој спорт.

  Цена:

  •  900 денари месечно во мешани групи
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  19:00 to 20:00
 • MAXFITГрупна фитнес програма MAX FIT ( Crossfit, Step Aerobic, Tabata, TRX)

  Термини за MAX FIT:

  • 4 пати неделно по 1 час за мажи
  • понеделник, среда и петок од 20 до 21ч, вторник од 17 до 18ч

  Опис на програмата MAX FIT:

  • Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Step Aerobic - Степ аеробикот е интензивна кардио програма која ја сочинуваат вежби кои се прават на степ платформа. Степ аеробикот се практикува во групи, со динамична музика, каде инструкторите подготвуваат специјална кореографија.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.
  • TRX - (Total Resistance Excersize) Револуционерен метод за одржување на формата. Ја зајакнува мускулатурата, помага за слабеење и го затегнува телото. Обезбедува мускулен баланс, стабилност на зглобовите, мобилност и основна сила за постигнување на подобра форма во секој спорт.

  Цена:

  • 700 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  20:00 to 21:00

Cetvrtok

 • BOOTY & ABSГрупна фитнес програма BOOTY & ABS - (Програма за задник и стомак)

  Термини за BOOTY & ABS:

  • 3 часа програма ACTIVE + 1 час BOOTY & ABS неделно или
  • 4 часа програма ENERGY + 1 час BOOTY & ABS неделно
  • термин за Booty & Abs четврток од 17 до 18ч

  Опис на програмата BOOTY & ABS:

  •  Booty & ABS - Фитнес програма на која посебен акцент се дава на мускулите на задникот, нозете, стомачните и грбните мускули.

  Цена:

  • 900 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  17:00 to 18:00
 • ENERGYГрупна фитнес програма ENERGY (Aerobic, Crossfit, Step Aerobic, Tabata)

  Термини за ENERGY:

  • 4 пати неделно по 1 час за жени
  • понеделник, вторник, четврток, петок од 18 до 19ч и од 19-20ч

  Опис на програмата ENERGY:

  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Step Aerobic - Степ аеробикот е интензивна кардио програма која ја сочинуваат вежби кои се прават на степ платформа. Степ аеробикот се практикува во групи со динамична музика, каде инструкторите подготвуваат специјална кореографија.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

  Цена:

  • 700 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  18:00 to 19:00
 • ENERGYГрупна фитнес програма ENERGY (Aerobic, Crossfit, Step Aerobic, Tabata)

  Термини за ENERGY:

  • 4 пати неделно по 1 час за жени
  • понеделник, вторник, четврток, петок од 18 до 19ч и од 19-20ч

  Опис на програмата ENERGY:

  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Step Aerobic - Степ аеробикот е интензивна кардио програма која ја сочинуваат вежби кои се прават на степ платформа. Степ аеробикот се практикува во групи со динамична музика, каде инструкторите подготвуваат специјална кореографија.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

  Цена:

  • 700 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  19:00 to 20:00
 • BALANCE-PilatesГрупна фитнес програма BALANCE (Pilates)

  Термини за BALANCE:

  • 2 пати неделно по 1 час за жени
  • вторник и четврток од 20ч

  Опис на програмата BALANCE:

  • Вежби кои се фокусираат на врската помеѓу умот и телото кои ќе ви помогнат во намалување на стресот, зајакнување на своето тело без интензивни стрес вежби како трчање или кревање тегови. Вежбите во континуитет ќе дадат резултат УБАВО ОБЛИКУВАНО ТЕЛО.

  Цена:

  • 500 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  20:00 to 21:00
 • KickBoxKickBox е спорт на боречки вештини кој се базира на удари и го зајакнува телото. Најчесто се практикува за самоодбрана или фитнес одржување. Термини за KickBox:
  • 2 пати неделно
  • вторник и четврток од 21 до 22ч

  Опис на програмата KickBox:

  • Намалување на телесните масти
  • Зголемување на флексибилноста
  • Зајакнување на срцето
  • Подобра самоодбрана
  • Цврст став
  • Стабилен ум

  Цена:

  • 800 денари месечно
   
  with Дарко ГоцевскиШампион во кик-бокс, кик лајт категорија

  21:00 to 22:00

Petok

 • ACTIVEГрупна фитнес програма ACTIVE (Aerobic, Crossfit, Tabata) фитнес тренер Благој Ристовски 3 пати неделно по 1 час за жени Термини за ACTIVE :
  • понеделник, среда и петок од 10 до 11ч и од 17 до 18ч

  Опис на програмата ACTIVE :

  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

  Цена:

  • 600 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  10:00 to 11:00
 • ACTIVEГрупна фитнес програма ACTIVE (Aerobic, Crossfit, Tabata) фитнес тренер Благој Ристовски 3 пати неделно по 1 час за жени Термини за ACTIVE :
  • понеделник, среда и петок од 10 до 11ч и од 17 до 18ч

  Опис на програмата ACTIVE :

  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

  Цена:

  • 600 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  17:00 to 18:00
 • ENERGYГрупна фитнес програма ENERGY (Aerobic, Crossfit, Step Aerobic, Tabata)

  Термини за ENERGY:

  • 4 пати неделно по 1 час за жени
  • понеделник, вторник, четврток, петок од 18 до 19ч и од 19-20ч

  Опис на програмата ENERGY:

  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Step Aerobic - Степ аеробикот е интензивна кардио програма која ја сочинуваат вежби кои се прават на степ платформа. Степ аеробикот се практикува во групи со динамична музика, каде инструкторите подготвуваат специјална кореографија.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

  Цена:

  • 700 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  18:00 to 19:00
 • ENERGYГрупна фитнес програма ENERGY (Aerobic, Crossfit, Step Aerobic, Tabata)

  Термини за ENERGY:

  • 4 пати неделно по 1 час за жени
  • понеделник, вторник, четврток, петок од 18 до 19ч и од 19-20ч

  Опис на програмата ENERGY:

  • Aerobic - Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit - Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Step Aerobic - Степ аеробикот е интензивна кардио програма која ја сочинуваат вежби кои се прават на степ платформа. Степ аеробикот се практикува во групи со динамична музика, каде инструкторите подготвуваат специјална кореографија.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

  Цена:

  • 700 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  19:00 to 20:00
 • MAXFITГрупна фитнес програма MAX FIT ( Crossfit, Step Aerobic, Tabata, TRX)

  Термини за MAX FIT:

  • 4 пати неделно по 1 час за мажи
  • понеделник, среда и петок од 20 до 21ч, вторник од 17 до 18ч

  Опис на програмата MAX FIT:

  • Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Step Aerobic - Степ аеробикот е интензивна кардио програма која ја сочинуваат вежби кои се прават на степ платформа. Степ аеробикот се практикува во групи, со динамична музика, каде инструкторите подготвуваат специјална кореографија.
  • Tabata - Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.
  • TRX - (Total Resistance Excersize) Револуционерен метод за одржување на формата. Ја зајакнува мускулатурата, помага за слабеење и го затегнува телото. Обезбедува мускулен баланс, стабилност на зглобовите, мобилност и основна сила за постигнување на подобра форма во секој спорт.

  Цена:

  • 700 денари месечно
  with Благој РистовскиДипломиран професор по спорт и физичка култура

  Серификати:

  • ПРВ СЕРТИФИЦИРАН ТАБАТА ИНСТРУКТОР ВО МАКЕДОНИЈА
  20:00 to 21:00
ПонВтоСреЧетПетСабНед
10:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00