ACTIVE

ACTIVE

active-770x400

Групна фитнес програма ACTIVE (Aerobic, Crossfit, Tabata)
фитнес тренер Благој Ристовски 3 пати неделно по 1 час за жени

Термини за ACTIVE :

  • понеделник, среда и петок од 10 до 11ч и од 17 до 18ч

Опис на програмата ACTIVE :

  • Aerobic – Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit – Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Tabata – Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.

Цена:

  • 600 денари месечно