BALANCE

BALANCE-Pilates

Balance-770x400

Групна фитнес програма BALANCE (Pilates)

Термини за BALANCE:

  • 2 пати неделно по 1 час за жени
  • вторник и четврток од 20ч

Опис на програмата BALANCE:

  • Вежби кои се фокусираат на врската помеѓу умот и телото кои ќе ви помогнат во намалување на стресот, зајакнување на своето тело без интензивни стрес вежби како трчање или кревање тегови. Вежбите во континуитет ќе дадат резултат УБАВО ОБЛИКУВАНО ТЕЛО.

Цена:

  • 500 денари месечно