BOOTY & ABS

BOOTY & ABS

Booty-Abs-770x400

Групна фитнес програма BOOTY & ABS – (Програма за задник и стомак)

Термини за BOOTY & ABS:

  • 3 часа програма ACTIVE + 1 час BOOTY & ABS неделно или
  • 4 часа програма ENERGY + 1 час BOOTY & ABS неделно
  • термин за Booty & Abs четврток од 17 до 18ч

Опис на програмата BOOTY & ABS:

  •  Booty & ABS – Фитнес програма на која посебен акцент се дава на мускулите на задникот, нозете, стомачните и грбните мускули.

Цена:

  • 900 денари месечно