FitKids

FitKids

FitKids-770x400

Групна фитнес програма FIT KIDS (Crossfit за деца)

Термини за FIT KIDS:

  • еднаш неделно по 1 час за деца
  • среда од 18 до 19ч

Опис на програмата FIT KIDS:

  • Crossfit за деца – Посебна програма наменета за деца од 5-12 години. Оваа програма придонесува за развој на психомоторните способности (координација, рамнотежа, сила, брзина, снаодливост, еластичност, прецизност) кои имаат позитивно влијание во извршувањето на секојдневните активности на детето и врз организмот во целина.

Цена:

  • 400 денари месечно