KickBox

KickBox

KickBox-770x400

KickBox е спорт на боречки вештини кој се базира на удари и го зајакнува телото. Најчесто се практикува за самоодбрана или фитнес одржување.

Термини за KickBox:

  • 2 пати неделно
  • вторник и четврток од 21 до 22ч

Опис на програмата KickBox:

  • Намалување на телесните масти
  • Зголемување на флексибилноста
  • Зајакнување на срцето
  • Подобра самоодбрана
  • Цврст став
  • Стабилен ум

Цена:

  • 800 денари месечно