UNI FIT

UNI FIT

UniFit-770x400

Групна фитнес програма UNI FIT (Bootcamp, Aerobic, Crossfit, Step Aerobic, Tabata, TRX)
фитнес тренер Благој Ристовски, 4 часа програма ENERGY +1 час Bootcamp неделно
во мешани групи

Термини за UNI FIT:

  • 2 пати неделно
  • среда од 19 до 20ч

Опис на програмата UNI FIT:

  • Bootcamp – Групна фитнес програма за мажи и жени погодни за сите фитнес нивоа. Вежбите од оваа програма се исклучително динамични, помагаат во тонизирање на телото, ја подобруваат координацијата, брзината и издржливоста.
  • Aerobic – Комплетирање на структурни и сложени вежби со малку одмор помеѓу вежбите, во обид да се зголеми топењето на калории и да се забрза метаболизмот за време и после тренингот.
  • Crossfit – Crossfit програмата вклучува и комбинира вежби од сите спортови. Вежбите вклучуваат склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, со еден збор Crossfit го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
  • Step Aerobic – Степ аеробикот е интензивна кардио програма која ја сочинуваат вежби кои се прават на степ платформа. Степ аеробикот се практикува во групи, со динамична музика, каде инструкторите подготвуваат специјална кореографија.
  • Tabata – Високоинтензивен тренинг, одличен начин да ја подобрите вашата сила и издржливост а воедно и да ја разбие монотонијата. Совршен е за почетници, рекреативци и професионалци и е неопходен за да помогне во борбата против вишокот на килограми.
  • TRX – (Total Resistance Excersize) Револуционерен метод за одржување на формата. Ја зајакнува мускулатурата, помага за слабеење и го затегнува телото. Обезбедува мускулен баланс, стабилност на зглобовите, мобилност и основна сила за постигнување на подобра форма во секој спорт.

Цена:

  •  900 денари месечно во мешани групи