Дарко Гоцевски
979872_10200347471428537_1464640587_o

Дарко Гоцевски

Шампион во кик-бокс, кик лајт категорија

ПРОГРАМИ

  • KickBoxVto 21:00 - 22:00
  • KickBoxCet 21:00 - 22:00